Čokolatiéři

Přesto, že nejsme z studovaní v gastronomii, jídlo pro nás je a bude vášeň vždy.

Čokoláda obzvlášť, protože zajímavým způsobem propojuje řadu dezertů a stejně tak i lidi.

Začátek příběhu

Když jsem pod stromeček dostal svou první pravou čokoládu, ta chuť mě velmi překvapila, nebyla hořká, i když to byla tmavá 70% čokoláda, byla spíše šťavnatá, plná ovocných tónu, byla to mystická chuť dálek, kterou si pamatuji dodnes. Přitom složení bylo prosté, kakaové boby, kakaové máslo a cukr.

Objev nového jídla znamená pro štěstí člověka víc než objev hvězdy. (Brillat-Savarin Jean-Anthelme)

Začali jsme se o čokoládu zajímat a zjistili jsme, že chuť čokolády ovlivňují boby a oblasti, podobně jako je to u vína. Protože nám kouzlo řemeslné práce s čokoládou učarovalo řekli jsme si, že to zkusíme, a to co vzniklo bylo už tehdy výborné. Pokud jste ještě pravou čokoládu neochutnali, vyzkoušejte ji! Je to větší zážitek než objev hvězdy.

Pravá čokoláda CIAO CACAO je z vyrobena organických kakaových bobů nejvyšší jakosti. Při výrobě dbáme pečlivě pečlivě dodržujeme teploty a časy, abychom boby nepoškodili, ale naopak rozvinuli jejich chuť. Každý kousek vám díky toho zanechá v ústech dlouhotrvající chuťový zážitek.

© 2018 Obsah Ciao Cacao • Obchodní podmínky • Fotografie za podpory Tomáše Karafiáta © 2018 kafoto.cz • © 2015 Alpha. Created by KrownThemes. Powered by WordPress.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!